De goedkoopste benzine van Duitsland

We weten het… Er is niets zo veranderlijk als (het weer in Nederland en) de brandstofprijzen. En laten die bij onze Oosterburen nu nóg vaker veranderen dan bij ons. Dus het lastig om een actueel lijstje van de goedkoopste tankstations van Duitsland te geven, maar we doen toch een poging

Goedkoop tanken doe je in Baden-Württemmberg

Voordat we de 5 Goedkoopste Tankstations van Duitsland prijsgeven eerst nog even dit. Grote kans dat je nog nooit van Baden-Württemmberg hebt gehoord, maar dat is dus een deelstaat in het zuidwesten van Duitsland, met Stuttgart als hoofdstad en als grootste toeristische trekpleister het Zwarte Woud.

Even de grens over om te tanken?

Maar goed, Baden-Württemmberg ligt dus niet echt om de hoek. Maar mocht je er toch zijn, dan kan het lonen om even te kijken naar het onderstaande lijstje. Kennelijk zit er daar olie in de grond of de tankstations concurreren elkaar kapot, want de hele Top 5 komt uit deze streek!

Top 5 Goedkoopste benzinestations van Duitsland

Genoeg getreuzeld, hier is de Top 5 goedkoopste benzinestations van Duitsland (peildatum eind juni 2022)

  1. avanti Metzingen in Metzingen
  2. HERM Bad Mergentheim in Bad Mergentheim
  3. HERM Königshofen in Lauda-Königshofen
  4. HERM Total Königshofen in Lauda-Königshofen
  5. Tankpoint Station in Bad Mergentheim

Ja leuk, maar wat KOST een liter benzine daar dan?

Dat is makkelijk, bij de hele Top 5 kost een liter benzine 1 euro en 70,9 cent. Ter vergelijking: bij het goedkoopste tankstation in Nederland (Fieten Olie in Oude Pekela) betaal je nu 2 euro en 18.9 cent voor een litertje peut. Scheelt toch ongeveer 30-40 euro op een volle tank…

Heb je hier al aan gedacht?

HUUR JE AUTO >

Wist je dat je beter een klein beetje meer kan betalen voor je huurauto, zodat je geen eigen risico hebt bij schade en alle kosten in de huurprijs zitten inbegrepen?

Bekijk hier het aanbod

KIES JE HOTEL >

Een hotelkamer boeken is natuurlijk niet echt moeilijk. Maak het jezelf nóg makkelijker door te boeken op een site met de grootste keuze en de laagste prijsgarantie.

Regel hier je hotelkamer

AUTO HUREN?